Morgen zondag 30 september is alweer de laatste zondag dat wij geopend zijn van dit seisoen, de overige openingstijden blijven ongewijzigd.

Wegens omstandigheden zijn wij zondag 15 juli gesloten.

2e pinksterdag zijn wij geopend van 11.00 tot 17.00

Wij zien u graag tijdens deze dag, er zijn weer nieuwe filters op voorraad waaronder een zeer interessante combifilter (trommel en bioloog)

De koffie staat klaar.

 

Opening tijdens de Kerst

Wij zijn geopend op 2e kerstdag t/m vrijdag 29-12 van 11.00 tot 17.00

Tijdens deze dagen geven wij 10% korting op het gehele assortiment.
(m.u.v. vliesdoek voor de Aquafil filters)

Er zijn weer diverse Koi uit quarantaine overgeplaatst naar de verkoop bakken.
Aangekochte Koi kunnen na aankoop bij ons verblijven tot medio april. 

Dus zeker de moeite waard om tijdens deze dagen bij Koi Select aan te gaan, de quarantaine ruimte stellen wij open zodat u ook de overige vissen kunt bekijken,
en natuurlijk staat de koffie met wat lekkers voor u klaar.
LET OP : Alle aanbieding gelden alleen tijdens de Kerstshow .
Graag tot ziens tijdens onze Kerstshow,  prettige feestdagen en een voorspoedig 2018

Aangepaste openingstijden  

19 t/m 22 december en 30 en 31 december gesloten, in de maanden Januari en Februari 2018 zijn wij alleen op zaterdag geopend.


 

Nieuw in ons assortiment.

Vijverafdeknetten, verkrijgbaar in diversen afmetingen,
Ook verkrijgbaar via de webshop.

Deze afdeknetten voor vijvers zijn ideaal voor het opvangen van bladeren en takken in het najaar en schrikt reigers en andere indringers af. Cover Nets zijn fijnmazig en dus vrijwel onzichtbaar. Geschikt voor meerjarig gebruik.

  • zeer fijnmazig
  • stevige brede band
  • solide bevestigingsringen
  • inclusief grondpennen

Het najaar is het seizoen om uw vijver een grote beurt te geven. Dit bevordert een probleemloze overwintering en een goede ontwikkeling in het voorjaar. Zorg er in elk geval voor dat u zoveel mogelijk afgestorven plantdelen en ingewaaide bladeren verwijdert. Hoe minder voedingsstoffen in de vijver, hoe kleiner de kans op algen.

Opvangnet

Het afdeknet voorkomt het inwaaien van bladeren en takken in het najaar. Hierdoor is er minder kans op algengroei in het voorjaar en het vergemakkelijkt het onderhoud van de vijver.

Reigerschrik
Het aanbrengen van een afdeknet schrikt ook reigers en andere indringers af. In de winter is het voedselaanbod voor reigers beperkt. Vissen bewegen minder snel in koud water, daardoor zijn ze een gemakkelijke prooi.

Bescherming
Tijdens uw afwezigheid wilt u uw vissen uiteraard ook zo goed mogelijk beschermen. Door het spannen van het net zullen uw vissen behoed worden tegen indringers.

Fijnmazig
Het afdeknet is zeer fijnmazig. Nagenoeg alle bladeren en takken zullen opgevangen worden door het net, waardoor de effectiviteit van het net optimaal is.

Duurzaam
Door de fijnmazigheid, de stevige brede band om het gehele net en de solide bevestigingsringen is het een zeer duurzaam product waar u meerdere jaren plezier van zult hebben.

Onzichtbaar
Het afdeknet ligt vrijwel onzichtbaar op het wateroppervlak, zodat u kunt blijven genieten van uw waterpartij.