20131214 143557 Een zeer uitgebreid aanbod van pellet koivoer, maar ook  zijderupsen, zinkend voer voor steuren en diverse voer-supplementen zijn leverbaar.In ons assortiment:

  • Huismerk: Growth, Growth zinkend, Growth-Color, Grand Mix, Steur Voer en Natuurvoer
  • JPD Voer (zie de toelichting hieronder)
  • Takazumi:  Yugen voer.
  •   

Al het voer scherp geprijsd en met de Koi Select klantenpas ook nog eens 15% korting!!  
(m.u.v. natuurvoer)

 

 


JPD

FUJIYAMA is samengesteld uit volledig natuurlijke ingrediënten om gezonde Koite houden. Het volledig natuurlijke voedsel bevat geen kunstmatige kleur stoffen.
YAMATO : is een zeer uitgebalanceerd kleur versterkend voer, gemaakt van zuiver natuurlijke ingrediënten.
FUJIZAKURA is een hoogwaardig koivoeder met vele bijzondere ingrediëntendie het immuun systeem versterken en deslijmhuid verdikken. Dit effect wordt bereiktdoor gebruik te maken van verschillendealgen en gisten. De opname is echtervele malen hoger dan gewone spirulina.
SHORI: is een Koi voer dat unieke ingrediënten bevat die de opname van voedingsstoffen bevorderen en daardoor groei, kleur en weerstand versterken. Shori bevat onder andere twee soorten pro-biotics die vele malen langer houdbaar zijn als concurrerend voer. Daarnaast bevat Shori een uniek ingrediënt dat speciaal voor maagloze vissen de opname van eiwit bevordert. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van voorverteerde eiwitten.